βιογραφικόν σημείωμα (το)


Βιογραφικόν Σημείωμα (το)


Όνομα: Απαράδεκτος (Dr)
Κατουράει σε: Ανδρικές τουαλέτες (συνήθως)
Ύψος: Κοντός για τα κιλά του
Πολιτικές πεποιθήσεις: Ναι. Ίσως.
Εγεννήθη: Σάββατο
Θρήσκευμα: Καθολικώς διαμαρτυρόμενος, ορθόδοξος βουδιστής.
Τατουάζ: Έχει δηλώσει πως αν κάνει τατουάζ να του τρυπήσετε τη μύτη.
Πίρσινγκ: Δεκάδες τρύπες στη μύτη.
Γενική περιγραφή: Ο Dr Aparakektoς είναι διάσημος επιστήμων, καταζητούμενος για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος σε 69 χώρες. Ο Ιατρικός σύλλογος Αθηνών τον έχει επικηρύξει επ΄ αμοιβή, ο δικηγορικός σύλλογος Πειραιώς του είναι υπόχρεος και η Ακαδημία Αθηνών δεν έχει – εισέτι – ασχοληθεί μαζί του. Διδάσκει την επιστήμη του κατ΄ οίκον, υπό μορφήν ιδιαιτέρων μαθημάτων, ακόμα και όταν δεν έχει μαθητές. Τα “πονήματά” του έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί στα πλέον έγκριτα περιοδικά του χώρου όπως, “Πάρε με”, “Φίλα με” κλπ. καθώς και σε επιστημονικού ενδιαφέροντος ιστοχώρους όπως “ζόρταλ η άπλυτη πύλη” “χέστους όλους με το συμπάθειο” κλπ.
Σπουδές: Απόφοιτος του - υπό του ιδίου ιδρυθέντος και μη εισέτι λειτουργήσαντος -Σεξολογικού Πανεπιστημίου Θήρας (Σ.ΠΑ.ΘΗ. ο τόνος στο ά), πήρε Μπάτσελορ σε δωμάτια φτηνών ξενοδοχείων, κυρίως μόνος / σπανίως με παρέα. Στο μεταξύ, παρακολούθησε αμέτρητα – σχετικά με την επιστήμη του – σεμινάρια σε κινηματογράφους της Ομόνοιας, αργότερα δε – όταν εφευρέθη το βίντεο – κατ΄ ιδίαν στο σπίτι του. Κατά την διάρκεια των σπουδών του αλλά και αργότερα κατέγραψε εκατοντάδες ώρες πρακτικής εξάσκησης με αποτέλεσμα να τιμηθεί με “master by dissertation in singlehand sexology”. Το αγροτικό του το έκανε σε νησί το όνομα του οποίου έδωσε όρκο να μην αναφέρει. Την ειδικότητά του την πήρε σε γνωστό οίκο ανοχής, ο οποίος λειτουργεί κρυφά αλλά είναι ευρύτερα γνωστός ως πολιτικό κόμμα, ενίοτε δε ως κυβέρνηση. Το διδακτορικό του έχει τίτλο “thesis πάνω στις τεχνικές εισόδου άνευ σιέλου” και έχει ήδη εφαρμοσθεί με απόλυτη επιτυχία από όλους τους υπεύθυνους για την χάραξη της οικονομικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μελέτες: Έχει συγγράψει πονήματα - ων ουκ έστιν αριθμός -, χάρη στα οποία θα μπορούσαν να έχουν επιμορφωθεί δισεκατομμύρια ανθρώπων στην Κίνα και στις Ινδίες. Δυστυχώς τα πονήματά του δεν έχουν μεταφραστεί στην τοπική διάλεκτο των προαναφερθέντων λαών. Αντίθετα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι παντελώς άγνωστος.
Παρούσα φάση: Για την ώρα, ο Dr Aparakektos, κάνει τουρνέ σε διάφορα μέρη του γνωστού κόσμου (μποτσουάνα, τουβαλού κλπ), αποφεύγοντας επιμελώς τις 69 χώρες που τον έχουν επικηρύξει. Όχι για κανέναν άλλο λόγο μα επειδή είναι εκδικητικός και μούργος και δε θέλει να τις ευεργετήσει με τις γνώσεις του.
Γενικές πληροφορίες: Είναι ευρύτερα γνωστός – θα έλεγα διάσημος – στον φιλολογικό κόσμο για τα δεκάδες μη εισέτι συγγραφέντα μυθιστορήματα, τα οποία όταν τελικά γραφτούν πρόκειται να γίνουν μπεστ σέλλερς. Το θλιβερό γεγονός ότι δεν τον γνωρίζετε ως συγγραφέα, αποδίδεται – από τους βιογράφους του – στην επιμονή του να θέλει να συγγράψει με το ψευδώνυμο “Τσέχοφ”.
Γενικώς είναι επιστήμων σεμνός και ντροπαλός με απεριόριστο σεβασμό στο αντίθετο φύλλο. “Σηκώνεται” σχεδόν πάντα μπροστά στις ωραίες κυρίες και αποφεύγει τις παρτούζες των οποίων ο αριθμός συμμετεχόντων είναι μικρότερος ή ίσος του 16 ή – με συγχωράτε για την έκφραση – είναι ζυγός.
Για περισσότερες πληροφορίες ή και για εξασφάλιση δικαιωμάτων των υπό συγγραφή αριστουργημάτων του, απευθυνθείτε στον εκδότη του ενώ για ιδιαίτερα μαθήματα ή και για πρακτική εξάσκηση, απευθυνθείτε στον ίδιο.
ΤΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΑΙ
Υ.Γ. Ζητείται εκδότης μεγάλου εκδοτικού οίκου. Προκαταβολή απαραίτητη.
Υ.Γ.2 Διαθέτω παπάκι Ι.Χ..

3 σχόλια:

 1. ΤΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΑΙ

  Αυτό με ΠΕΘΑΝΕ με έριξε στο πάτωμα ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ έγινα ΡΕΖΙΛΙ φτουσου.

  ΤΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΑΙ λέει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εντάξει πανμέγιστε,
  αν είναι να μη γινόμαστε ρεζίλι στους κινέζους ν΄ αλλάξω το τιμολόγιο να το κάνω παράλογο.

  βρε μάνα μου εγώ σου φταίω που αντί να εργάζεστε σ΄ αυτό το μαγαζί, αντί να ταϊσετε τα γουρουνάκια, κάνετε μπλόγκινγ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ομολογώ το βιογραφικό με εξέπληξεν θετικότατα, και χαίρομαι που τελικά δεν είμαι μόνος στο σύμπαν.
  Να που υπάρχουν κι άλλοι..
  Αν και δεν έχω μπάτσελορ, όπως εσυ.
  Βασικά, απο μπάτσε-ς πολλές, το -Λορ μου λείπει. Που θα μου πάει, δεν θα αποφοιτήσω μια μέρα;
  Είμαι ακόμα βλέπεις, αιώνιος φοιτητής Α.Π.Β.Ι. (Ανωτάτου Πανεπιστημίου Βοϊδοσχολής Ιωαννίνων)

  Χάρηκα που σε βρήκα Dr.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Χωρίς αιδώ, ρίχτο εδώ!
(... το σχόλιο, τί άλλο;)