Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

εκλεκτικές συγγένειες

Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 96.800.000 ευρώ στην Αγροτική και 5.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς . Η ΝΔ χρωστάει 105.000.000 ευρώ στην Αγροτική και 15.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς. Και φυσικά τα δύο κόμματα δεν διαφωνούν στην εξαγορά της Αγροτικής και του ΤΤ από την Πειραιώς! Ο πραχτορυπουργάκος μάλιστα, προέτρεψε την εξαγορά και την ονόμασε συγχώνευση. Συγχρόνως , τα δι΄ εμπλοκής συνεργαζόμενα ΜΜΕ, προαναγγέλλουν μία μεγάλη είδηση και μας πετάνε στα μούτρα την πρόταση Σάλα.
Άραγε πόσα χρωστάει η «ελεύθερη» ραδιοτηλεόραση στον γαμπρό (ή γαμιά κατά μία άλλη έννοια) και τις υποψήφιες – δια συνοικεσίου Παπακωνσταντινου – προικισμένες νύφες ?
Και ενώ τα μπλογκς βγάζουν στη φόρα τα του συνοικεσίου, έρχεται επιτέλους η ώρα να θυμηθούμε τους τρομοκράτες του κοινού ποινικού δικαίου. Τρομοκράτες βιντάλ σασούν. Δύο σε ένα. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.
Επειδή όμως το προϊόν είναι σχετικά καινούριο στην αγορά, παρατρίχα να την κάνουν τη μαλακία τους οι υπεύθυνοι της τάξης. Οι τρομοκράτες του κοινού ποινικού δικαίου τρώνε λάχανο τον Σ. Γκιόλα και ενώ όλα τα δι΄εμπλοκής συνεργαζόμενα μιλούν για τρομοκρατική πράξη, ένας μαλάκας – υπάρχουν ακόμα αθώοι στο σώμα καθώς φαίνεται - σπεύδει να χαρακτηρίσει την πράξη μαφιόζικη δολοφονία και αποσύρει την «αντιτρομοκρατική» βάζοντας στη θέση της το «εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής» . Κάγκελο έμειναν τα ΜΜΕ. Ευτυχώς, ήρθε ένας άλλος, ποιο έμπειρος και διόρθωσε την μαλακία του μαλάκα. Ξανά μανά τρομοκρατία σέχτα και σιχτίρισμα στους κακούς αναρχοδιαφωνούντες. Και υποχρεωτικά σεμινάρια στον μαλάκα μπας και μάθει επιτέλους πως ένας δημοσιογράφος που έχει σχέσεις με μακρυμηνάδες ζουγκλόπουλους και πρωτοθέμηδες δεν μπορεί να πέσει άδοξο θύμα πληρωμένων δολοφόνων αλλά μόνον ένδοξο θύμα σέχτας! Μπας και μάθει πότε η σέχτα δουλεύει για τον αστυφύλαξ και πότε για τον χωροφύλαξ. Και βέβαια μπορεί ο αστυφύλαξ και ο χωροφύλαξ να είναι τα ίδια άτομα, όμως έχουν το δικαίωμα να παρουσιάζονται κάθε φορά με το κουστούμι που οι ίδιοι γουστάρουν. Άλλοτε ως μαχητικοί δημοσιογράφοι και άλλοτε ως νονοί των ΜΜΕ. Γιατί αν το θύμα – που λέγεται πως θα έβγαζε εφημερίδα στοχεύοντας στην εκμετάλλευση των εκατομμυρίων κλικ του μπλογκ του – είχε πέσει από σφαίρες μαφίας, οι υποψίες πέφτουν στα καλά παιδιά που υποστηρίζουν πραχτοράκους σε μορφή κυβέρνησαντιπολίτευσης και εξαγορές σε μορφή συγχώνευσης. Ενώ αν το χτύπημα προέρχεται από την τρομοκρατία, τότε οι εξαγορές ονομάζονται συγχωνεύσεις, ο 13ος μισθός θεωρείται γρουσούζικος και καταργείται μαζί με τον κολλητό του τον 14ο , και οι συνταξιούχοι πληρώνουν τα κλεμμένα του κωστ-άλκη και της μίζενς ενώ οι εκλεγμένοι πραχτορίσκοι συνεχίζουν το ξεπούλημα ανενόχλητοι. Τόσο απλά και απορώ που δεν το κατάλαβε ο μαλάκας που κόντεψε να τινάξει όλη την επιχείρηση στον αέρα.

Άντε βρε! Καλό ξεπούλημα μας εύχομαι....

1 σχόλιο:

  1. @
    το χειρότερο είναι
    πως δεν φαίνεται και φως στον ορίζοντα...

    καλησπερίζω
    με φιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χωρίς αιδώ, πες το εδώ!