Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Γράμμα από Βιετνάμ.

Επειδή βαριέμαι να γράψω τίποτα καινό, μα να αφήσω δεν ήθελα κενό, δεδομένου μάλιστα ότι μεθαύριο  για Βιετνάμ την κάνω,  αποφάσισα ..... με συνοπτικές διαδικασίες, , μη φανταστείτε .... να ανεβάσω ένα κειμενάκι που είχε γραφτεί πριν δύο χρόνια. Φυσικά θα ξαναματαεπανέλθω με φωτό, κρυφές κάμερες και άλλα τεχνολογικώς ανεβασμένα τερτίπια......


Προσωπικά βρίσκομαι για εργασία στο Βιετνάμ (Χο Τσι Μιν πρώην Σαγκάη), το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς.
Θυμάστε το τραγούδι του Σαββόπουλου, "
Στο Βιετνάμ πυρπόλησαν το ρύζι - στη Σαιγκόν δεν μπορείς να ζήσεις - δε σούφτανε ο αέρας για να ζήσεις.. κλπ κλπ";;;;
Υποχρεούμαι να καταγγείλω τον κύριο Σαββόπουλο διότι δεν ξέρει τι του γίνεται. Εδώ έχει πολύ ρύζι και στη Σαιγκόν μπορείς να ζήσεις μια χαρά και έχει μπόλικο αέρα για όλους.
Κατά τ΄ άλλα έχει ζέστη, φοβερό κυκλοφοριακό πρόβλημα από εκατομμύρια μηχανάκια (παπάκια), καρπούζια και πεπόνια και άλλα χειμερινά φρούτα, 35 βαθμούς θερμοκρασία και υγρασία, φτώχια και φτήνια, μασαζερί και άλλα ενδιαφέροντα καταστήματα, αλλά επειδή τα καρπούζια τους είναι παπάγια, εγώ τρώω μόνο παπάγια και μάγκος.
Παρατάω την πολυλογία και έρχομαι απευθείας στο θέμα που σας ενδιαφέρει. Γνωρίζω πως θέλετε να μάθετε από πρώτο χέρι αν οι Ασιάτισες το έχουν
(_) ή (|). Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Απλώς το έχουν μικρό (.). Και όταν λέμε μικρό εννοούμε μικρό (.). Για τους ειδικούς και τους γνώστες του Οθωμανικού δικαίου (αγοράκι με κοριτσάκι εννοώ, όχι τίποτα ανωμαλίες), ένα έχω να πω. Το μεγαλύτερο Ασιάτικο αιδείο χωράει λιγότερα απ΄τον μικρότερο Ευρωπαϊκό πρωκτό.
Όλες αυτές τις πλούσιες γνώσεις, με τις οποίες σας έχω εντυπωσιάσει βέβαια, τις απέκτησα χάρη στην περιέργειά μου. Ρωτώντας. Ρώτησα όσους πήγαν και μου είπαν. Διότι εγώ είμαι άτομο ηθικό, όχι κανένας σεξουαλοπορνοδιαστοφικόπληκτος ...

(ακολουθεί μεγάλη, πολύ μεγάλη πρόταση...) Εννοείται πως όσο και εάν επιμείνετε, εγώ θα διαψέυσω οποιαδήποτε πληροφορία με θέλει τρωτό και επιρρεπή στην αμαρτία διότι εγώ δεν είμαι τέτοιος, αντίθετα είμαι κύριος και δεν θα κάτσω τώρα να κουτσομπολεύω και να λέω δεξιά και αριστερά πως μου την έπεσε μια τοπική συνεργάτης και ότι εγώ δήθεν της κάθισα, διότι αφενός δεν θέλω να την εκθέσω την κοπέλα και να της πέσουν τα μούτρα αν έρθει καμιά μέρα στην Ελλάδα, αφετέρου δεν θέλω να με περάσουν για κανένα λιγούρι που άμα δεί μία κουκλάρα Ασιάτισα που ξέρει να κάνει μασάζ και να κάνει τον άντρα να αισθάνεται βασιλιάς και έχει και κορμί κολασμένο, θα της κάτσω χωρίς να φέρω τις απαραίτητες αντιρρήσεις που επιβάλει η θέσις μου, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να μου κάνει μασάζ στα χέρια στα πόδια στο κεφάλι (...να συνεχίσω ή πάθατε όλη την πλάκα σας;), και να μου χαϊδεύει τα μαλιά όσο κοιμάμαι.
Έ λοιπόν όχι κυρίες και κύριοι, δεν θα σαςπω τίποτα από όλα αυτά.... Σας αφήνω τώρα γιατί πάω για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου (άλλος πληρώνει,.. τί θέλατε να μείνω σε πανσιόν;;;;)

υ.γ. Σκέφτηκα να σας φέρω κανένα δώρο και τελικά αποφάσισα να σας φέρω παπάγια॥



-- (χοτσιμιν σίτι, Μάρτιος 2006) --

2 σχόλια:

  1. συμπέρασμα:

    δεν έχεις επικυριχθεί στο βιετνάμ!
    (ακόμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...είμαι επικηρυγμένος αλλά το διακινδυνεύω και ξαναπάω
    (αυτή τη στιγμή είμαι μπανκόκ και το ιπτάμενο πουλί έχει καθυστέρηση - ... λες να είναι έγκυο???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χωρίς αιδώ, πες το εδώ!