Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Για την ακρίβεια φταίνε οι χοντροί.

Σύμφωνα με πολύπλοκο επιστημονικό υπολογισμό του έγκριτου Dr Aparadektos, εάν κάθε χοντρός φάει 200 γραμμάρια λιγότερο ψωμί ανά ημέρα, και με δεδομένο ότι το 40% των Ελλήνων είναι υπέρβαροι, η τιμή της ντομάτας θα πέσει κατακόρυφα.
Μέρος της πολυσέλιδης επιστημονικής μελέτης δημοσιεύεται κατ΄ αποκλειστικότητα στο signominesfala, και έχει ως ακολούθως:
· 10,000,000 Έλληνες (ή περίπου Έλληνες) Χ 40% = 4,000,000
· 4,000,000 Έλληνες Χ 200 γρ. άρτου = 800,000,000 γρ. άρτου, ήτοι 800,000 κιλά δηλαδή 800 τόνοι ψωμί ανά ημέρα.
Με δεδομένο ότι ένα κιλό ψωμί απαιτεί ένα περίπου κιλό αλεύρι, και με τη βεβαιότητα ότι ο χρόνος αποτελείται από 365 ημέρες, μπορούμε στα σίγουρα να συμπεράνουμε ότι:
· 800 τόνοι ανά ημέρα Χ 365 ημέρες = 292,000 τόνοι
Όπερ, σπαταλάμε 292,000 τόνους αλεύρων το χρόνο, …. σε χοντρούς οι οποίοι ως γνωστόν δεν είναι χρήσιμοι, …. ούτε καν σεξουαλικοί.
Εάν στη ανωτέρω επιστημονική (και πάει και στοίχημα) έρευνα, προσθέσουμε ως δεδομένα την υπερκατανάλωση πουτίγκας, κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων, και γνωρίζοντας ότι πολλά από τα προαναφερθέντα είναι δια θαλάσσης εισαγόμενα, δεν απορούμε που οι εφοπλιστές έχουν γίνει τόσο πλούσιοι।

Επειδή όμως ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης που είναι αμείλικτος ισχύει και στη χώρα μας, γνωρίζουμε ότι όσο μεγαλύτερη ζήτηση υπάρχει τόσο ακριβότερο καταντά ένα προϊόν. Εάν η ζήτηση σε σχέση με την προσφορά μειωθεί, τότε το προϊόν φθηναίνει. Άρα, η πουτίγκα είναι πανάκριβη επειδή υπάρχουν χοντροί που δημιουργούν ζήτηση μεγαλύτερη της προσφοράς.
Τοιουτοτρόπως, οδηγούμαστε αρμοδίως σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.
Για την ακρίβεια φταίνε οι κουφάλες οι χοντροί και όχι η δόλια η κυβέρνηση που κυβερνά τον τόπο.
Επειδή όμως η κυβέρνηση έχει ως αρχηγό ένα πρωθυπουργό ο οποίος είναι χοντρός, τότε μπορούμε μετά βεβαιότητος να οδηγηθούμε σε ένα ακόμη συμπέρασμα.
Για την ακρίβεια φταίει η κουφάλα η κυβέρνηση που αποτελείται από χοντρούς.

Προτείνουμε άρα, το κράτος να θεσπίσει νόμο σύμφωνα με τον οποίο όλοι οι χοντροί υποχρεούνται σε αυστηρή δίαιτα, του πρωθυπουργού μη εξαιρουμένου....

Έτσι απλά θα πέσουν οι τιμές। Όχι με τις παπαρολογίες (νεοεισαχθής πολιτικός όρος) του κάθε χονδρού πολιτικάντη।

Υγ. Όταν λέμε χοντρός, εννοούμε και χοντρή.
Υγ.2 Είναι βέβαιο πως οι χοντροί της αντιπολίτευσης θα εναντιωθούν στο τόσο λογικό μέτρο της δια νόμου δίαιτας, μόνο και μόνο για να κατηγορήσουν την κυβέρνηση επειδή δεν πέφτουν οι τιμές.


Μετά τιμής
Δόκτωρ (...του γιατρού) Απαράδεκτος (ειδικός παπαρολόγος)

2 σχόλια:

  1. Μη λες τέτοια, τους φίλους μου θα τους κρατήσω γερά, ακόμη κι αν μερικοί έχουν κιλάκια παραπάνω, όλα κι όλα:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς. Και φοβήθηκα μήπως χάσω όλους μου τους φίλους

    ΔρΑπαράδεκτος, Απαράδεκτα χοντρός άνθρωπος (σε τρόπους και σε κιλά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χωρίς αιδώ, πες το εδώ!